Esence Şehit Yılmaz Güneş Ortaokulu

Vizyon: Atatürk ilkeleri ve Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda tüm imkanlarımızı en yüksek verimde kullanarak kendinegüvenen ,çağdaş,yenilikçi,ülkesini ve ülke insanını seven,birbirine sayğılı hoşgörülü olan ve her anlamda örnek olabilecek saygılı öğrenciler yetiştirmek.Her noktada model olabilmek.Öğrencilerimizi bir üst öğrenime en iyi şekilde hazırlayabilmek.Velilerimizi eğitim öğretim hususunda bilinçlendirmek.

Misyon: Değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilen;Araştıran ve gelişip üretebilen öğrenci ve öğretmenlere sahip;Bünyesinde barındırdığı öğrencileri ,öğretmenleri ,idarecileri,ile mutlu ve verimli çalışan bir kurum olarak;Çevremizdeki okullardan farklı,aranan ve tercih edilenbir konuma gelmek.

Başarılar:

Saatler: 8.30-15.00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 344 525 2015

WEB - https://esenceortaokulu.meb.k12.tr

Adres - ESENCE MAH. KAHRAMANMARAŞ CAD. ORTAOKUL BLOK NO: 22 İÇ KAPI NO: 1 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

Öğretim Şekli :Normal eğitim

Yerleşim Yeri - K.Maraş Afşin´in en eski yerleşim birimlerindendir. Eski adı Kitiz olup, Boncuklu höyüğünün altında yeraltı sığınağı mevcuttur. Afşin ilçesine 12 km. mesafededir ve ilçenin güneyinde yer alır.

Ulaşım Ulaşım Köy dolmuşları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık 12 km´dir.